Home / Om Claudia Novalee

Om Claudia Novalee

Hej!

Når du browser rundt på denne side, browser du rundt i mit univers, hvor det vigtigste er, at du mærker ind i min energi, så du kan afgøre, om jeg matcher din smag. 

Det er min store passion at videreformidle alt hvad numerologien kan og skal i denne verden. 

Min egen vej handler om at føle mig forkert og ved siden af det meste af mit liv. På den der måde, hvor ingen andre bemærkede det, men indeni mig var jeg i konstant kamp. Jeg vidste ikke hvordan jeg connectede med mennesker på en ærlig måde, eller hvordan jeg følte mig værdifuld og hvordan jeg egentlig lyttede til min egen indre stemme og dermed kunne få mulighed for, at leve på den måde, jeg drømte om. 

I dag er jeg hurtig til at justere, når noget ikke føles godt. Som i lynhurtig. 

Ofte lever jeg på en måde, som kan overraske, inspirere og/eller forbløffe andre.

Som eksempel kan jeg dele med dig, at jeg i 2016 rejste udenlands 9 gange, de fleste gange alene, jeg arbejder altid under 20 timer om ugen, holder altid fri klokken 12:00 om fredagen, beder altid om den lille bitte papirpose i bland-selv slikbutikken og beslutter aldrig nogensinde noget uden højtlydt at have sagt: “Det skal jeg lige mærke efter, om føles godt”.

Min numerologiske forretning er skabt præcis udfra mine drømme. Du booker selv, betaler online, du kan se videoer af mine produkter, du kan lytte til mine podcasts, ved sessioner mødes vi på D’Angleterre, fordi det for mig er det smukkeste sted i København, du forlader mig med en smuk, personlig mappe i hånden med alt den information du skal bruge – og står aldrig alene. 

Lige nu spejler jeg måske dette i dig: “Jamen det kan hun sagtens sige, sådan kan vi jo ikke alle sammen leve, jeg har ikke råd, min mand vil ikke, det er fordi at…..” Jeg udfordrer dig: Bullshit! 

Virksomheden er min legeplads. Jeg drømmer stort fordi jeg tør, jeg handler fordi jeg har tillid til mig selv og jeg lykkes ofte, fordi jeg altid følger min egne indre stemmer og konstant justerer retningen. Det er den energi jeg møder dig med og sammen finder vi via numerologien en masse svar, som du efterfølgende har ansvaret for at implementere i dit eget, smukke liv. 

Jeg glæder mig til at møde dig. 
Claudia Novalee 

Stemningsbilleder