NumerologI

En numerologisk session med mig kan forme sig på flere måder.

Jeg tilbyder lydfiler, tolkning, navneskifte og business sessioner.

Vi kan connecte online eller i de skønneste omgivelser, centralt i København. Uanset om du har fokus på dig selv, dit barn eller dit firma, vil mine sessioner tage udgangspunkt i numerologiens visdom og kraft.

Numerologien handler ikke kun om at ændre navn, men i lige så høj grad om, at forstå dig selv, lige der hvor du er i dag. Derfor tilbyder jeg både navneskiftesessioner, navnetjek og personlige tolkninger.

 

Kærligst, 
Claudia Novalee
Numerolog & Spirituel Mentor

Vibrationerne

Numerologien beror på ældgamle skrifter om, hvorledes vores navne skaber identitet og personlighed i os. Ikke kun vores navne der har betydning, men i lige så høj grad den dato vi er kommet til verden. I fødselsgave har vi alle fået en række karaktertræk, styrker, udfordringer, et mindset og ikke mindst et livstema. 

Du kender følelsen af, at træde ind i et rum hvor du straks kan mærke glæde og tilfredshed ved at være. Omvendt kan vi også befinde os i rum, hvor stemningen er trykket, presset og al energi forlader kroppen, du får måske endda hovedpine.

Disse følelser handler om vibrationer. Vi kan kalde det stemninger, følelser, humør, energi eller andet, men vibrationen bag trumfer alt.

I et rum med glæde er vibrationen høj, folk er glade, du føler dig godt tilpas, du mærker god energi, måske skinner solen endda ind ad vinduet. Mit ønske er, at flere af os hænger ud i denne vibration i langt størstedelen af vores tid. 

I et rum med den modsatte energi er vibrationen lav, folk er måske uvenner, noget usagt hænger i luften og dette handler igen om vibrationen. Mange af mine kunder kender denne vibration fra familiesammenkomster, på arbejdspladsen, i hjemmet eller fra medierne.
Vibrationsarbejde handler altså om, at ændre den energi vi hænger ud i. Hænger du ud i negativtet, knokleri, brokkeri og skaber du generelt meget drama i dit liv, så tiltrækker du konstant mere af dette. Her er især dit livstema vigtigt at tage hånd om.

Dit livstema

Handler dit livstema om at knokle, forcere ting og at have svært ved at lukke nydelse ind, så bliver livet let en lang kamp, og måske får du lyst til at bebrejde andre, som gør noget andet end dig selv.

Handler dit livstema om at have svært ved at stole på folk, have paraderne oppe og virke reserveret, så kan du have rigtig svært ved at føle dyb connection til andre mennesker, og ensomhed kan være en konsekvens.

Handler dit livstema om at være opsøgende, en skøn formidler og generelt have mennesketække, kan det blive en stor smerte hvis du ikke udnytter disse kompetencer og står i dit eget lys, fordi noget blokerer din inderste essens.

Handler dit livstema om at være vokset op med mange pligter og meget ansvar, har du potentielt i dit voksenliv påtaget dig en masse ansvar som ægtefælle, mor, datter eller veninde. Livet kan hurtigt blive praktisk, alvorligt og en stor pligt med dette livstema.

Dette er eksempler på livstemaer, og jeg vil elske at gå i dybden med dit specifikke livstema.

Sessionen

Når jeg arbejder, kortlægger jeg dine mange karaktertræk og dit livstema, for at regne mig frem til det navnesetup, som vil bidrage med mest støtte og næring til den, du i virkeligheden er.

Mange vil give mig ret i, at der ligger meget identitet i vores navn. Prøv eksempelvis at forestil dig, at du fra i dag af, kun må kalde dig selv Inge-Marie. Allerede dér har de fleste af os en forestilling om, hvordan Inge-Marie i korte træk er, hvordan hun ser ud, og ikke mindst hvor gammel hun er. Det samme gælder, hvis du som mand fra i dag af kun må kalde dig Jens-Jørgen.

Numerologien er præcist det samme, det handler om identitet, og her taler vi blot tal og matematiske udregninger for at finde frem til, hvilke vibrationer du vil have mest gavn og glæde af at lukke ind i dit liv.

Jeg kommer aldrig til at bestemme over dit valg af navne. Efter en session får du en række muligheder, med over 500 navne du frit kan vælge imellem, og du sammensætter rækkefølgen af navne ud fra mine anvisninger. Det er, for de fleste, en rigtig fed del af processen at sidde og nørde med navne, kombinationer og skrive sin nye underskift igen og igen.

Husk at se filmen om numerologien og sessionerne i filmuniverset

Udrensningsprocessen

Efter navneændringen går du en periode i møde, hvor du oplever en sær, ny følelse i kroppen og i dit sind. De nye energier begynder at tage sin plads i dig, og det mærker du i forhold til din måde at tænke og agere på, din måde at tackle livet og din måde at tænke om ting og andre mennesker på. I det hele taget kan jeg forberede dig på, at navneskiftet gør sig bemærket. Denne periode varer typisk 1-2 år, og de fleste kan efter bare 8 måneder mærke, at der for alvor er blevet plads til dine sande værdier, og gamle mønstre er på vej ud med badevandet.

Det kan være svært at forberede dig selv, og ikke mindst dine omgivelser, på. Jeg vil støtte og guide dig med mine numerolgiske briller, mens healing, tapping, body-sds og andre hjælpemidler kan mildne processen for dig.

Når dine gamle energier er sluppet helt, kan de fleste slet ikke huske, hvordan de bar sig ad før i tiden, og de nye energier har således fået lov at fylde og støtte op om dig på allerbedste vis. Tillykke og velkommen.