Home / Q & A

Q & A

Her har jeg samlet de mest almindelige spørgsmål til numerologiens verden.
Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig her

Q: Hvad er numerologi??

A: Numerologi er læren om tegn og dets energi. Altså den slags energi som findes i alt, vores krop, vores fysiske omgivelser, vores følelser mv. Den slags energi findes også i tal, tegn og symboler. Det er den energi, vi arbejder med at ændre, når vi arbejder med numerologi.

Numerologien beskæftiger sig med din fødselsdag- måned- og år, samt dine nuværende navne. Disse oplysninger giver numerologen et samlet billede af dig som menneske, med dine styrker og udfordringer.

Q: Hvad betyder bogstaverne??

A: Hvert bogstav har en værdi, ligesom tal har. Denne værdi giver sammenlagt en energi eller en såkaldt vibration. Denne energi er grundlæggende for mine udregninger og analyser, af dine navne. Du kan selv undersøge dine energier her

Der er i alt 9 grundenergier og dertil over 50 forskellige vibrationer, som påvirker os alle sammen.

Q: Hvor mange energier er der??

A: Der er i alt 9 grundenergier og dertil over 50 forskellige vibrationer, som påvirker os alle sammen. Dine energier udregnes ud fra din fødseldato og dine navne.

Q: Skal man skifte navn, når man besøger en numerolog??

A: Jeg arbejder ikke kun med at skifte dine navne. Jeg arbejder i lige så høj grad ved at lave lydfiler og personlige tolkninger, så du har en mulighed for at lære dig selv bedre at kende, at anerkende dine grundtræk som menneske, og forstå hvorfor du er i verden, på den måde du nu engang er. For mig er dette ligeså smukt og vigtigt som muligheden for at ændre dine navne.

Q: Er numerologi placebo??

A: Min sandhed er, at numerolgien er den største life-changer. Det spejler mine omgivelser og min forretning også. Helt tilbage til tiden før kristendommen, findes der skriftruller om, at folk skiftede navn, når de skulle nye veje i livet. Det samme gør vi i dag, når vi bruger numerologien som redskab til vækst.

Q: Hvad koster det??

A: Mine priser finder du her

Q: Skal mine børn også skifte navn??

A: Der er aldrig noget krav om, at nogen skal noget i min verden. Vælger du selv at booke en numerologisk navneskifte session, er det absolut det bedste sted at starte. Altså med dig selv. Dine energier vil ændre sig, og din ydre verden vil rette ind, og nyt skabes, mens andet vil falde fra. I den proces vil dine børn spejle dig, og det kan for nogen være nok. Andre vælger efterfølgende at støtte deres børn bedst muligt, ved også at lade dem skifte navn.

Q: Kan vi hedde det samme til efternavn? ?

A: Sandsynligheden for at det bedste setup til hvert familiemedlem er ens, oplever jeg som værende meget lille. Det sker i nogle tilfælde, men som oftest er det ikke den optimale løsning at lade samme efternavn gå igen. Dette er en vurderingssag for dig, men mine kunder har som regel et ønske om at komme hjem fra en session med det absolut bedste setup. Derfor kan jeg ikke love, at familiens efternavn kan bibeholdes.

Q: Vælger du mine navne? ?

A: Jeg vælger aldrig dine navne, det gør du selv. Når sessionen er ved at slutte, får du en række lister med hjem, som du i ro og mag kan fordybe dig i. Disse lister indeholder alle de (mange) navne, som du kan vælge i mellem, og som er godkendt i statsforvaltningen. Efter mine anvisninger vælger du på denne måde dine navne.

Q: Hvor mange navne skal jeg have??

A: Du får efter sessionen navnelisterne på de mulige navne, som du skal vælge i mellem, og det vil altid være enten to, tre eller fire navne i alt.

Q: Hvordan skifter jeg navn??

A: Du bruger dit nem-id på borger.dk og søger her om navneændring. Det koster 510 kr. i 2016 og tager normaltvis mellem 2 til 30 dage at få godkendt.

Q: Hvad hvis jeg vil have et navn, som ikke står på listen??

A: Du kan ansøge om et navn, som endnu ikke er godkendt i statsforvaltningen. Dette kan tage op til 9 måneder, og det er især svært at få godkendt efternavne i Danmark. Prisen er også her 510 kr. i 2016.

Q: Hvor er du uddannet, Claudia Novalee? ?

A: Jeg er uddannet hos Danmarks førende numerolog Allberte Toft og blev certificeret numerolog i efteråret 2016. Du kan læse mere om uddannelsen og Allberte her. Uddannelsen tager ét år, og jeg har både under og efter uddannelsen haft mange kunder og prøvekaniner.